2011-ben megalapítottam cégemet maganszemélyeknek a Fire System K.f.t.

 

A klienseim nem csak a kályha - kandalló karbantartására tartottak igényt, hanem a kémények karbantartására is,így bővült ki a szakterületem a kéményekkel.

 

Állandóan bővitem tudásomat, különböző  külföldi és belföldi képzéseken, ahol kandallók és kéményrendszerek szakszerű  ápitését oktatják. Ezenkivűl nagyon sok tapasztalatott nyertem munkáim során.

 

A kliensek anyagi helyzetéhez mérten probálom megtalálni a legmegfelelőbb megoldásokat, figyelembe véve a biztonsági előírásokat.

 

Teljeskörű minőségi szolgáltatásokat nyújtok, kezdve a szakvéleményezéssel, tervezéssel, kivitelezéssel, karbantartással, javítással egészen a kulönböző problémak helyrehozásával.

 

Fatüzelésű kazánok karbantartását is vállalok.

 

Schiedel es Leier  kémények beépitési engedélyével rendelkezem !!!

 
 
0744 439 324
Forduljanak hozzám bizalommal, és együtt megoldjuk a felmerülő gondokat !
 
  
   DIPLOMÁIM
 
   FONTOS TUDNIVALÓ  !!!
Függetlenül a fűtési rendszertől (kályha, kandalló, kemence, stb) a fűtőrendszerek legfontosabb része a kémény.
 
   TÖRVÉNYEK (LEGISLATIA)
Despre "curatare cosuri fum" Extras din Hotararea nr. 537/2007 din 06/06/2007 Art. 1. - Constituie contraventii la normele de prevenire si stingere a incendiilor urmatoarele fapte si se sanctioneaza dupa cum urmeaza: … 2. cu amenda de la 500 lei la 1.000 lei: … i) neexecutarea verificarii, repararii si curatarii periodice, cel putin o data pe an, a cosurilor pentru evacuarea fumului...
 
   Tölsd le logonkat  !
 

Hírlevél

Ha szeretnél időben értesülni legújabb híreinkről és újdonságainkról, kérjük iratkozz fel hírlevelünkre!

Neved:
E-mail:
Telefon:
Kép kód: